• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 13 вересня 2013 року відбулася зустріч учнівського самоврядування

13 вересня 2013 року відбулася зустріч учнівського самоврядування

2013-09-13

/Files/images/РЕЕМ.JPG

13 вересня 2013 року відбулася зустріч учнівського самоврядування з представниками Департаменту науки і освіти Харківської ОДА та працівниками Центру зайнятості у Харківському міському центру зайнятості. Темою цієї зустрічі стало питання вибору майбутньої професії.

На зустрічі були присутні: Ростовська Вікторія Іванівна - начальник управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської облдержадміністрації, Підберезкіна Тетяна Євгеніївна - заступник з навчально-методичної роботи Комунального закладу «Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості»; Толстих Анатолій Іванович - заступник директора Харківського обласного центру зайнятості; Піженко Сергій Вікторович – директор Харківського міського центру зайнятості; Раковська Неля Федорівна - начальник відділу «Молодіжний центр праці» Комунальної установи «Харківський обласний центр молоді» Департаменту у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації.

Представниками нашого району були активісти молодіжної організації «Нове покоління Дергачівщини» у складі 4 чоловік: Єршова Інесса, лідер шкільного осередку «РЕЕМ» Малоданилівського ліцею, Поклонська Марія, Ломака Олександра, Карпенко Дар’я, активісти шкільного осередку «Ровесник» Дергачівського ліцею №2.

Єршовою Іннесою, лідером шкільного осередку «РЕЕМ» Малоданилівського ліцею було зазначено, що наша країна сьогодні як ніколи потребує модернізації та інновації, а для цього потрібні лідери – люди, які здатні генерувати та втілювати у життя нові ідеї. Саме учнівське самоврядування ставить за мету виховання компетентних лідерів серед молоді, готових до самостійного життя у конкуретному суспільстві, бо лідерство – це старт для початку професійного зростання, можливість вчитися та працювати у команді.

Кiлькiсть переглядiв: 187