Посвята в першокласники

2013-09-02

/Files/images/DSC_0339.JPG

02 вересня відбулося міське святкове дійство, присвячене посвяті в першокласники. Свято відкрив Дергачівський міський голова - Лисицький Олександр Васильович, який запросив на захід почесних гостей: голову Дергачівсько районної державної адміністрації – Руденка Андрія Івановича, голову Дергачівської районної ради- Бушева Михайла Івановича, заступників та начальників відділів районної державної адміністрації та районної ради.

Урочистим моментом заходу стало покладання батьками квітів до пам’ятника «Першій вчительці» та славнозвісному Кобзарю. Вчителі, які поведуть дітей в перший клас були відмічені подяками,подарунками та квітами, а першокласники отримали на згадку фотоальбоми..

На імпровізованому майданчику з’явилася малеча в образі курчаток і на мить поринула всіх присутніх в світ дитинства. Першокласники з радістю аплодували яскравим дзвоникам, які запросили їх на перший в житті урок. Вирувала атмосфера радості і мрійливості, кожен з учнів 1-х класів району загадали заповідні бажання і відпустили в небесну блакить яскраві кульки. З зацікавленістю дітвора брала участь в діалозі з ведучою.

Незабутній день подарував позитивні емоції, і назавжди залишився в пам’яті першокласників. Велика вдячність керівництву района за те, що вони турбуються та опікуються дітьми, бо саме вони майбутнє Дергачівщини.

/Files/images/DSC_0322.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 219