Тиждень англійської мови

2016-12-11

/Files/images/2016/тиждень ам n.png

На завершення Року англійської мови в Україні з 12 по 18 грудня відбудеться Всеукраїнський Тиждень англійської мови. Головна мета проекту - допомогти українцям, а особливо, школярам, поринути в англомовний світ, надати усім можливість попрактикувати свої мовні навички.

Усі навчальні заклади Дергачівщини долучаються до проведення Всеукраїнського Тижня англійської мови.

Так, З 12 по 16 грудня щодня відбудуться тематичні заходи, визначаться переможці запланованих численних конкурсів, вікторин, КВК, брейн-рингів.

14 грудня, в День англійської мови, вчителями будуть проведені відкриті уроки та позакласні заходи. Усі бажаючі зможуть пройди спеціальний тест на визначення рівня англійської мови ( один із режимів доступу: https://englishstudent.net/test?utm_source=anna.smm.fb&utm_campaign=fb_post4&utm_medium=cpc )

/Files/images/2016/на сайт ам n.jpg

Концертні номери мовою оригіналу, театральні постановки та інші урочистості підсумують результати усіх активностей, які протягом року допомагали школярам вивчати англійську!

Слідкуйте за новинами на сайтах навчальних закладів, на сторінках у соцмережах, де учні поділяться своїми найцікавішими моментами, успіхами та досягненнями у вивченні мови.

Кiлькiсть переглядiв: 230