Новий шкільний автобус

2016-11-20

/Files/images/2016/автобус к.JPG

Урочистою подією для Козачолопанської громади стало отримання нового шкільного автобуса, придбаного за кошти районного бюджету. Ним буде забезпечено підвезення 43-х учнів та 9 педагогічних працівників за маршрутом: смт Козача Лопань – с. Ветеринарне і в зворотньому напрямку.

Голова Дергачівської РДА О.О. Політуха та голова Дергачівської райради Г.Ю.Лазарєв щиро привітали педагогічні та учнівські колективи закладів із знаковою подією, зазначивши, що даний автобус не тільки підвозитиме дітей до школи, ним учні також зможуть виїжджати на олімпіади, конкурси, екскурсії, розширюючи свій кругозір. О. Політуха наголосив, що політика розвитку освіти району й надалі буде спрямована на створення належних умов для навчання, виховання дітей, підвищення якості освіти.

/Files/images/2016/автобус2.JPG

Вітаючи присутніх із чудовим подарунком начальник відділу освіти Дергачівської РДА О.В.Колесникова підкреслила, що тепер у школярів є можливість комфортно та безпечно доїхати на уроки та повернутися додому, і вони будуть із задоволенням «ходити» до школи, отримувати знання – що є пріоритетом у побудові майбутнього України!/Files/images/2016/автобус3.JPG

За вирішення проблеми із підвезенням зі словами вдячності до районної влади звернувся Козачолопанський селищний голова В. Задоренко і зазначив, що обіцянки районної влади не розходяться з ділом, і підтвердженням цьому – новий транспортний засіб, який буде обслуговувати вихованців і педагогів Козачолопанського та Ветеринарного НВК.

Настоятель Архангело-Михайлівського храму отець Діонісій освятив новий транспортний засіб. Перерізали символічну стрічку О.О. Політуха та Г.Ю. Лазарєв і разом із учнями школи на святково прикрашеному автобусі вирушили у перший рейс.

/Files/images/2016/автобус1.JPG

Для колективів Козачолопанського та Ветеринарного НВК такий спільний подарунок буде ще однією сходинкою для налагодження тісної співпраці між освітянськими закладами.

Кiлькiсть переглядiв: 140