• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Планова зустріч начальника відділу освіти Колесникової О.В. з педагогічною громадськістю закладу

Планова зустріч начальника відділу освіти Колесникової О.В. з педагогічною громадськістю закладу

2016-06-14

/Files/images/2016/IMG_1412 - копия.JPG

14.06.2016 в Дергачівській гімназії №3 відбулася планова зустріч начальника відділу освіти Колесникової О.В. з педагогічною громадськістю закладу. Обговорювались результати досягнень випускників 2016 р., зокрема ДПА-ЗНО, робота з обдарованими та талановитими учнями, перспективи гімназії в аспекті реформ в освіті.

Начальник відділу освіти оголосила подяку Бондаревській Галині Михайлівні, учителю зарубіжної літератури, Кантемир Людмилі Миколаївні, учителю української мови та літератури, Пазич Вірі Василівні, учителю історії, Парфьоновій Тетяні Іванівні, учителю біології, Древаль Наталії Іванівні, учителю географії, Мотенко Валентині Іванівні, учителю української мови та літератури, які підготували переможців ІІІ етапу конкурсу-захисту робіт учнів - членів МАН, переможців олімпіад.

Також Оксана Володимирівна зауважила, що показник 6,85 середнього балу ДПА-ЗНО не відповідає рівню, який очікується від закладу такого типу. Наголосила, що, маючи 65% вчителів вищої кваліфікаційної категорії, статусу школи нового типу. Більше 10 років називаючись «гімназією», колектив не може собі дозволити показники якості «трієчника»…

Начальник відділу освіти наполягла на тому, щоб колектив Дергачівської гімназії №3 визначився щодо шляху свого подальшого розвитку, кожний працівник – зі своєю перспективою, у контексті перетворень у системі освіти Дергачівщини з позиції перспектив реформування освіти в країні. Важливо для кожного і всіх визначитись з пріоритетами.

У 2017 році, звернула увагу начальник відділу освіти, не планується набір у 10 клас. З 1 вересня 2016 р. на контролі у відділу освіти відповідність статусу гімназії якості освітніх послуг, що надаються в закладі.

За підсумками 2015/2016 р. з нагоди Дня знань планується відзначити Бондаревську Г.М., вчителя зарубіжної літератури, Кантемир Л.М., вчителя української мови та літератури, Пазич В.В., вчителя історії, Парфьонову Т.І., вчителя біології, Древаль Н.І., вчителя географії, Мотенко В.І., вчителя української мови та літератури, премією за роботу з талановитою та обдарованою молоддю. З 01.09.2016, як і в усіх закладах району, в Дергачівській гімназії №3 буде запроваджено рейтингову систему, що буде мати вплив на кінцеву оплату праці кожного педагога. Така диференціація буде здійснена в правовому полі з метою підготовки педагогів до кадрових змін з прийняттям нового закону про середню освіту.

/Files/images/2016/Рисунок1.png

Кiлькiсть переглядiв: 151