• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо з перемогою у ХХХVІІ обласній тематичній відкритій виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»!

Вітаємо з перемогою у ХХХVІІ обласній тематичній відкритій виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття»!

2014-12-30

/Files/images/виставка3.jpg

З 23 по 25 грудня 2014 року інтегроване РМО вчителів образотворчого мистецтва та художньої культури Дергачівського району взяло участь у тридцять сьомій обласній тематичній відкритій виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Мистецтво в системі сучасної освіти».

Керівник РМО Бугай В.М. презентувала загалу роботу інтегрованого районного методичного об’єднання у доповіді з теми «Роль інтегрованого РМО в організації навчально – виховного процесу в системі сучасної освіти».

В рамках круглого столу було проведено «Методичні посиденьки» за участю Ємельянової А.М. (Ветеринарний НВК), Прасол І.О. (Безруківський НВК), Матюшенко Л.М. (Солоницівська ЗШ №2), Аксьонова М.О. (Русько-Лозівський НВК), Алєксєєнко С.В. (Малоданилівський ліцей), Гужва А.О. (Дергачівський ліцей №2), Любич Н.М. (Даргачівський НВК- «ЗШ-ДЗ»), Колісніченко Н.В. (Прудянська ЗШ), Скрипник Н.К. (Солоницівська гімназія №3)./Files/images/DSC09064.JPG

За результатами участі у ХХХVII обласній тематичній виставці ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» інтегроване РМО вчителів образотворчого мистецтва та художньої культури Дергачівського району нагороджене Дипломом І ступеня.

Щиросердно вітаємо з перемогою та бажаємо подальших творчих звершень!

Кiлькiсть переглядiв: 256