Cемінар-тренінг «Школи лідерів»

2014-12-18

/Files/images/DRGMO/DSC_2317.jpg

У сучасному світі з його божевільним темпом дуже важливо бути людиною з лідерськими якостями. Адже лідер - це той, хто веде за собою людей. Саме тому 18.12.2014 р. Дергачівська районна громадська молодіжна організація «Нове покоління Дергачівщини» спільно з сектором у справах молоді та спорту РДА організували семінар-тренінг «Школи лідерів», на який були запрошені: начальник відділу «Молодіжний центр праці» Харківського обласного центру молоді Неля Раковська і бізнес-тренер, директор агентства «Ділові комунікації» Світлана Бережна. Активістам шкільних осередків району розповіли хто такий лідер, якими якостями він повинен володіти і як правильно об'єднати навколо себе команду та націлити їх працювати на результат. В цьому міні-тренінгу кожен зміг поділитися наявним досвідом і знаннями.

Після лекції та презентації лідерам було запропоновано перевірити лідерські якості, здатність працювати в команді. Для цього їм було запропоновано на вибір 4 теми, виходячи з яких вони повинні були скласти проект, обґрунтувати його мету, завдання та презентувати його для інвесторів за короткі три хвилини. При цьому кожна з команд повинна була звернути увагу на свій проект не тільки інвесторів, але й зацікавити інших учасників. Із завданням впоралися всі!

Для молодого покоління цей міні-тренінг був дуже актуальним. Адже це зараз вони школярі, а в майбутньому зможуть стати: відомими політиками, бізнесменами, громадськими діячами.

/Files/images/DRGMO/DSC_2329.jpg

/Files/images/DRGMO/DSC_2381.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 232