• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Профорієнтаційний семінар "Правова відповідальність"

Профорієнтаційний семінар "Правова відповідальність"

2014-12-12

/Files/images/MI/PRAVO/DSC_0110.jpg

11.12.2014р. на базі Слатинського НВК в рамках Всеукраїнського тижня права пройшов профорієнтаційний семінар на тему: "Правова відповідальність" за участю Кушнерука Юрія Анатолійовича- старшого викладача науково-методичного центру Харківського національного університету внутрішніх справ, Московця Валерія Івановича – декана факультету права та масових комунікацій Харківського національного університету внутрішніх справ,Мартиненко Юрія Валерійовича – інспектора УКЗ Головного управління МВС України в Харківській області, Ключника Андрія Сергійовича – начальника сектору КЗ Дергачівського районного відділу.

В заході взяли участь учні 11 класів Слатинського НВК, Козачолопанського НВК, Безруківського НВК, Прудянського НВК, Руськолозівської ЗШ, Черкаськолозівської ЗШ.

Професорсько-викладацький склад Харківського національного університету внутрішніх справ сповістив корисну інформацію стосовно правової відповідальності, ознайомили учнів з основними законами та положеннями Декларації прав дитини та Конвенції про права дитини. Учні висловлювали власні думки з приводу того, як вони розуміють свої права і обов'язки.

Ми впевнені, що якщо учні оберуть собі почесну професію вартового Закону, то на них буде покладено благородну місію – захищати життя і здоров’я людей, інтереси держави і суспільства від протиправних зазіхань, боротися зі злочинністю, пильнувати спокій у країні.

/Files/images/MI/PRAVO/DSC_0102.jpg

/Files/images/MI/PRAVO/DSC_0099.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 230