• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кошти для спільної справи заради нашої країни.

Кошти для спільної справи заради нашої країни.

2014-07-29

/Files/images/IMG_8933.jpg

У липні 2014 року за ініціативи голови Дергачівської районної державної адміністрації Веретейнікова М.М., начальника відділу освіти Дергачівської районної державної адміністрації Крижного С.Г. та голови районної організації профспілки працівників науки і освіти СеренкоВ.М. було проведено збір коштів серед освітян Дергачівського району на потребу допомоги пораненим, бійцям задіяних в антитерористичній операції.

За два тижні у всіх навчальних закладах району було проведено відповідну роботу, як результат, всі, без винятку працівники галузі освіти не залишилися байдужими та здали кошти на закупівлю медичних препаратів для поранених.

/Files/images/DSC_0005.JPG

Таким чином, в акції прийняли участь 1200 освітян, було зібрано 52325,00грн.

/Files/images/DSC_0023.JPG

Ініціативною групою на зібрані кошти були закуплені 833 перев’язувальні гемостатичні ранозаживляючі засоби «Гемостоп - гель», необхідні для первинної допомоги пораненим.

/Files/images/DSC_0050.JPG

Зібрана допомога 01.08.14 була передана у Харківський центральний військовий шпиталь для подальшої передачі військовим частинам задіяним в АТО.

Освітяни Дергачівського району мають намір продовжити збір коштів на потребу пораненим військовослужбовцям.

Крім того, член ініціативної групи, директор Пересічанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ЛузанВ.О., колишній воїн – афганець, неодноразово поранений під час бойових дій у республіці Афганістан, звернувся під час проведення сесії Дергачівської районної ради до депутатів, керівників всіх служб району, трудових колективів із закликом підтримати ініціативу освітян Дергачівщини.

Голова Дергачівської районної державної адміністрації ВеретейніковМ.М. та голова Дергачівської районної ради Бушев М.І. підтримали дану ініціативу та особисто внесли кошти для спільної справи заради нашої країни.

Cссылка на видео https://www.youtube.com/watch?v=DgRQVJj8e0s&feature=youtu.be

Кiлькiсть переглядiв: 135