«Школа лідерів»

2012-11-27

/Files/images/100_8899.JPG

«Школа лідерів»

Дергачівської районної громадської молодіжної організації

«Нове покоління Дергачівщини»

15 листопада 2012 року на базі Дергачівського Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося засідання районної «Школи лідерів» за темою «Молодь обирає здоровий спосіб життя». За круглим столом лідери молодіжних організацій разом з психологом Дергачівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Шаповал Анастасією Миколаївною та керівником образотворчого гуртка Дергачівського БДЮТ Гуман Павлом Миколайовичем піднімали питання актуальності здорового способу життя серед сучасної молоді.

Були розглянуті питання щодо згубної дії шкідливих звичок на організм людини, шкідливий вплив куріння, вживання наркотичних засобів, алкоголю та ранніх статевих відносин. За допомогою гри розвивали в лідерах комунікативні здібності, вміння відповідати за свої вчинки.

Лідери Дергачівської районної громадської молодіжної організації «Нове покоління Дергачівщини» вирішили провести районну акцію «Молодь за здоровий спосіб життя», серед шкільних осередків молодіжної організації Дергачівського району.

Акція буде тривати з 15.11.12 по 29.12.12 р. на базі Дергачівського БДЮТ.

/Files/images/100_8866.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 232