Профорієнтаційна робота

2017-11-07

/Files/images/2017/IMG-6ddbb361fd3ed8e7fc31c13ad893351e-V.jpg

5 листопада 2017 року в рамках щорічної профорієнтаційної роботи учні 10-11 класів Русько-Лозівського НВК (вчитель фізики та інформатики Бочарнікова Н.М.), Безруківського НВК (вчитель географії та правознавства Грищенко І.М.,) відвідали Харківський державний університет харчування та торгівлі, що цього року святкує своє 50-річчя.

День відкритих дверей – це можливість для майбутніх студентів ознайомитися із закладом вищої освіти, поспілкуватися з професорсько-викладацьким колективом, членами приймальної комісії та студентами.

Старшокласники мали змогу ознайомитися з багатьма спеціальностями, які можна отримати в цьому закладі: «Готельно-ресторанна справа», «Маркетинг», «Міжнародні економічні відносини» та інші.

День відкритих дверей розпочався з виступу ректора Черевка О.І., доктора технічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, Лауреата державної премії України в галузі науки і техніки, який привітав гостей та зазначив, що навчання – це перший крок до побудови успішної кар’єри у майбутньому і здобуття престижної спеціальності, яка затребувана на сучасному ринку праці.

Студенти продемонстрували майбутнім абітурієнтам результати своєї роботи та розповіли про цікаве, захоплююче, насичене студентське життя. Розіграш призів додав цьому заходу цікавості та інтриги. Щасливчики отримали від закладу невеличкі подарунки.

Присутні отримали вичерпні відповіді на актуальні запитання, які зазвичай хвилюють абітурієнтів та особливості вступної кампанії 2018 року. Зустріч була цікавою та корисною, учні отримали незабутні враження та позитивні емоції.

Кiлькiсть переглядiв: 612