Профорієнтаційна робота

2017-10-25

/Files/images/2017/Докучаева.jpg

В жовтні на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся профорієнтаційний захід «День відкритих дверей» для учнів загальноосвітніх закладів Дергачівського району.

Наш район представили 80 учнів з навчальних закладів: Дергачівського НВК «ЗШ-ДЗ», Дергачівського ліцею №2, Солоницівської гімназії №3, Солоницівської ЗШ №2, Солоницівського колегіуму, Подвірського НВК.

Школярі ознайомилися з цікавими аспектами навчання в Харківському державному університеті харчування та торгівлі, отримали інформаційні агітаційні матеріали. Виступ декана Черевка Олександра Івановича, доктора технічних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, Лауреата державної премії України в галузі науки і техніки, виступи викладачів університету та презентації факультетів викликали жвавий інтерес у присутніх.

/Files/images/2017/P71008-103808.jpg

21 жовтня 2017 року ХНАУ імені В. В. Докучаєва гостинно відчинив свої двері для майбутніх абітурієнтів та гостей.

Десятикласники Пересічанського НВК мали нагоду побувати в найстарішому аграрному виші України. Після реєстрації в холі актового залу до учнів та гостей з вітальним словом звернувся ректор університету О. В. Ульянченко. Потім десятикласники ознайомилися з навчальними корпусами, гуртожитками, дендропарком на території навчального містечка, відвідали факультети.

З учнями зустрілися декани, кожен з них розповів про свій факультет та його спеціальності. Розповіді були змістовними, цікавими та корисними. На закінчення зустрічі на гостей чекав святковий концерт. Наші учні мали нагоду отримати максимальне задоволення від чудових виступів талановитих студентів університету. Діти дякували їм гучними оплесками та оваціями.

На згадку про зустріч учням подарували сувенірні календарики, які знайомлять з історією кожного факультету. Дякуємо організаторам за День відкритих дверей. Учні Пересічанського НВК мають надію стати студентами цього університету.

Кiлькiсть переглядiв: 565