Відкриття україно-польського клубу

2017-09-22

/Files/images/2017/mareykina/klub/2.jpg

В середині вересня на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулося урочисте відкриття україно-польського клубу для дітей та учнівської молоді Харківської області за участю Генерального консула Республіки Польща в Харкові Януша Яблонського.

/Files/images/2017/mareykina/klub/1.jpg

Наш район представляли лідери Дергачівської районної громадської молодіжної організації "Нове Покоління Дергачівщини": Тронько Олександра, Мустафаєва Сабіна, Кучеренко Єлизавета, лідери шкільного осередку "Ровесник" Дергачівського ліцею №2, Платоненко Олександр, Завальний Максим, Онопрієнко Дар'я, лідери шкільного осередку "НПД" Дергачівської гімназії № 3 та Клименко Діана, лідер шкільного осередку "Парламентська республіка" Козачолопанського НВК.

/Files/images/2017/mareykina/klub/3.jpg

У своєму виступі Януш Яблонський, розповів про бажання співпрацювати з українською молоддю, познайомив лідерів з екскурсіями до Польщі, де лідери змогли б познайомитися з польською молоддю та обмінятися досвідом. По завершенню зустрічі лідерів ознайомили з майбутніми планами, щодо відкриття безкоштовного гуртка з польської мови, адже знання мови – це найголовніше, що потрібно для подальшого розвитку україно-польського клубу.

Кiлькiсть переглядiв: 310