Табори відпочинку 2017

2017-06-20

/Files/images/2017/zahodi/lager/IMG_0870.JPG

16.06.2017р в зеленій залі відділу освіти Дергачівської РДА відбулася нарада директорів таборів відпочинку 2017. До уваги був представлений звітний результативний фільм про організацію відпочинкової кампанії в районі.

null

Вжито ряд заходів щодо збереження розвитку мережі таборів відпочинку, а саме: функціонувало 25 таборів з денним перебуванням, в них дітей – 3690(тільки 1-4 класи та пільговики, які отримують безкоштовне харчування). Організована на високому рівні виховна, фізкультурно-спортивна, культурно-екскурсійна робота в таборах денного перебування, яка поєднувала відпочинок, працю, спорт та пізнавальну, етичну, екологічну, оздоровчу діяльність на базі навчальних закладів Дергачівського району.

Слід відзначити найцікавіші форми роботи, а саме: екскурсії в ВАТ«Слобожанський миловар»,боулінг-клуб «Магніт», Кінологічний центр МВС, садиба Є.П. Ковалевського, аеродром "Коротич", в кінотеатр «8,5», Дергачівський РУ ГУ ДС надзвичайних ситуацій, театр муз. комедії та ТЮГ,Хлібзавод «Кулиничі», в аероклуб ім. В.С. Гризодубової.

Слід відзначити тісну співпрацю таборів відпочинку з: КЗ Харківський Палац дитячої та юнацької творчості, еколого-натуралістичним центром Харківська обласна станція юних туристів, з Дергачівським Будинком дитячої та юнацької творчості, районним Будинком культури, ДЮСШ. Слід зазначити, що сплановані спільні заходи були успішно реалізовані.

Разом з цим, функціонувало 25 мовних таборів з насиченою програмою. Були створені безпечні умови перебування дітей у таборах відпочинку, а саме: не відмічені випадки травматизму, звернень до медичних установ для надання медичної допомоги.

Кiлькiсть переглядiв: 406