Повернутися до звичайного режиму

Міжнародний день захисту дітей

2017-06-01

/Files/images/2017/zahodi/zahist_dtey/1june-kids-ukr.jpg

В перший день літа в багатьох країнах відзначається Міжнародний день дітей, також відомий як Міжнародний день захисту дітей.

Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

/Files/images/2017/zahodi/zahist_dtey/IMG_0905.JPG

/Files/images/2017/zahodi/zahist_dtey/IMG_0964.JPG

День захисту дітей - це добре і радісне свято. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей. Діти – найдорожче багатство кожної людини. Вони майбутнє держави, яке формується у сьогоденні. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. В них – надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

/Files/images/2017/zahodi/zahist_dtey/IMG_0979.JPG

Нехай діти зростають на благо України щасливими та впевненими у прийдешньому дні. Нехай їх щирий, життєрадісний, веселий сміх завжди радує дорослих та наповнює наше життя щастям. І найкращою винагородою нам будуть усміхнені обличчя та сяючі очі малечі.

/Files/images/2017/zahodi/zahist_dtey/IMG_1000.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 483