Свято останнього дзвоника

2017-05-29

/Files/images/2017/zahodi/dzvonik/IMG_0601.JPG

Останній дзвоник в навчальних закладах Дергачівського району

/Files/images/2017/zahodi/dzvonik/IMG_0627.JPG

Шановні випускники, вчителі, батьки!

Вітаю вас на цьому хвилюючому і величному святі Останнього дзвоника. Для одних цей день – початок веселих канікул, а для інших – старт у майбутнє...Для випускників це свято залишить у минулому дитинство, школу, безтурботність, усе найперше і найкраще.

Ви вступаєте у самостійне і таємниче життя, повне радощів та тривог. Бажаю на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, досягти омріяної мети. Переконаний(-а), ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.Освітяни в цей день підбивають підсумки своєї роботі, адже вчителям нашого району є чим пишатись. Це і перемоги учнів на обласному етапі Всеукраїнських олімпіад, Малій академії наук, у спортивних змаганнях, інтелектуальних конкурсах.

Слід також відзначити перемоги наших педагогів у професійних конкурсах: на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017», ІІ районному та ІІ обласному Фестивалі-огляді освітніх Інтернет-ресурсів, обласній виставці «Освіта Харківщини ХХІ століття». Хочеться висловити подяку вам, шановні вчителі, за щоденну напружену працю і побажати миру, злагоди, творчого натхнення, нових ідей у нелегкій, але дуже важливій праці – виховання підростаючого покоління, справжніх патріотів своєї держави.Велика вдячність батькам за постійні турботи про турботи, за терпіння та любов, за тепло сердець, віддане дітям.

Щасти вам!

/Files/images/2017/zahodi/dzvonik/випуск 17.jpg

/Files/images/2017/zahodi/dzvonik/випуск 6.jpg

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА! 2017

Кiлькiсть переглядiв: 325