• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання інтегрованого РМО вчителів фізики та астрономії

Засідання інтегрованого РМО вчителів фізики та астрономії

2017-05-05

/Files/images/2017/ффф.png

Днями у Харківському планетарії ім. Ю.О. Гагаріна відбулося засідання інтегрованого РМО вчителів фізики та астрономії, яке проходило у формі науково-популярної лекції для педагогів у поєднанні з екскурсією музеєм «Космос» (першим в Україні музеєм космонавтики і уфології з практичним заняттям з віртуальним телескопом).

Учасники засідання залишилися задоволені нетрадиційною формою проведення засідання з метою отримання практичної інформації для використання на уроках та у позакласній роботі. Загалом Планетарій, як культурно-просвітницький центр, пропонує вчителям цикл програм з астрономії та фізики згідно з курсом шкільної програми, а саме: «Рух небесних тіл», «Планети і малі тіла Сонячної системи», «Таємниці магнітних полів», «Чарівна сила світла» та ін.

/Files/images/2017/мм.png

Вчителі математики закладів освіти району відвідали «ЛандауЦентр» при Харківському національному університеті ім.В.Каразіна, де побачили неймовірно захоплюючі підходи до пояснення складних процесів доступними наочними приладами, а також мали змогу самі ставити досліди і працювати з приладами. Для вчителів математики найбільш корисним була інформація про зв'язок математики і фізики, де наочно було показано роботу законів теорії ймовірності, застосування інтегрального та диференціального числення для розв’язування практичних задач. Екскурсія була цікавою і пізнавальною.

Кiлькiсть переглядiв: 238