Світла пам'ять

2017-04-29

/Files/images/2017/свічка1.gif

Освітяни Дергачівського району – в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті Лисицького Олександра Васильовича, голови Дергачівської міської ради.

Серце великого життєлюба перестало битись. Воно було віддане Україні та дергачівцям. Громада знала його мудрим керівником, який дбав про добробут Дергачів і їх процвітання. Він мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень, відстоював інтереси Дергачів в непростих економічних та політичних умовах. Його патріотизм проявлявся у власній принциповості та поглядах, у постійній праці. Водночас він був людиною, у якої тисячі наших краян отримували допомогу чи просто пораду. Він заслуговував на повагу. Його досвід і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню державних мужів. Ми втратили серце великого земляка, але вічною про нього буде пам’ять.

Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо її горе. Він був щасливим чоловіком, батьком... Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Олександра Васильовича. Нехай земля йому буде пухом, світла пам’ять...

Кiлькiсть переглядiв: 202