Повернутися до звичайного режиму

День цивільного захисту

2017-04-26

/Files/images/2017/zahodi/den_tsiv_zah/Снимок19.jpg

25 квітня 2017 року на базі Русько-Лозівського НВК пройшов показовий День цивільного захисту. На заході були присутні: начальник відділу освіти Дергачівської РДА Колесникова О.В., головний спеціаліст відділу освіти Дергачівської РДА Нєстєров Д.Є., головний спеціаліст відділу освіти Дергачівської РДА Скрипка К.С., методист відділу освіти Дергачівської РДА Поставнича Л.В., голова первинної організації “Союз чорнобиль Україна” с.Руська Лозова Малєєв В.О. та заступники з НВР усіх навчальних закладів району. Також були запрошені гості: викладачі та студенти Національного університету цивільного захисту України, представники Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста Украіни, офіцер військової частини А1215.

Почався День цивільного захисту із лінійки, де були визначені основні завдання дня ЦЗ. Урочиста лінійка була присвячена 31-шій річниці аварії на Чорнобильській АЕС, на якій згадали страшні події квітня 1986 року та вшанували героїв нашої країни, які вступили в нерівний бій з чорнобильським привидом.

У дошкільному підрозділі пройшло інтегроване заняття – «Вогонь друг – вогонь ворог!», метою якого було ознайомити дітей з правилами протипожежної безпеки, навчити бачити коли вогонь друг, а коли ворог.

/Files/images/2017/zahodi/den_tsiv_zah/Снимок22.jpg

Представниками Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста Украінибуло проведене практичне заняття для учнів 7-9 класів «Перша допомога при зовнішній та внутрішній кровотечах», на якійшколярам було продемонстровано, як надати першу допомогу постраждалому.

Для заступників з НВР був проведений семінар, на якому викладачі Національного університету цивільного захисту України ознайомили присутніх з правилами пожежної безпеки в закладах освіти.

/Files/images/2017/zahodi/den_tsiv_zah/Снок20.jpg

Останнім етапом Дня ЦЗ за сигналом було проведено оповіщення учасників навчально-виховного процесу про пожежу на території школи. Учні під керівництвом учителів та вихованці дитячого садочка з вихователями організовано, без паніки, згідно з планом евакуації за 2 хвилини 38 секунд покинули приміщення школи та вийшли на подвір’я навчального закладу, де курсанти ІІІ курсу Національного університету цивільного захисту України показали дії рятівників під час пожежі. Завершенням проведення Дня цивільного захисту стала підсумкова лінійка.

Кiлькiсть переглядiв: 237