Фестиваль дружин юних пожежних

2017-04-14

/Files/images/дюп.png

13 квітня в Пересічанському навчально-виховному комплексі пройшов районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, в якому взяли участь команди із 9 навчальних закладів.

Фестиваль розпочався виступом агітбригад на тему «Людина в надзвичайній ситуації», команди продемонстрували відмінні знання, показали своє вміння вчасно прийти на допомогу в біді. При цьому вони були артистичні кмітливі та винахідливі. Під час проведення вікторини «Знавці пожежно-рятувальної справи» учасники показали свої знання правил безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, дій у випадку виникнення та запобігання надзвичайних ситуацій в повсякденному житті.

Конкурсна комісія підвела підсумки двох конкурсів і визначила переможців – 1 місце в наполегливій боротьбі виборола команда Дергачівського навчально-ввиховного комплексу, 2 місце - команда Солоницівської ЗОШ №2 , 3 місце - команда Солоницівсьої гімназії №3.

Вітаємо переможців – команду учнів Дергачівського навчально-виховного комплексу та керівника команди Варенко Світлану Олександрівну , які будуть представляти наш район у зональних змаганнях. Дякуємо за участь всі команди , які підготувалися і взяли участь у фестивалі . Адже результат цієї роботи – безпечне життя та здоров’я наших дітей, а це найголовніше!/Files/images/2017/mareykina/29012017/160.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 223