• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулося засідання РМО вчителів англійської мови

Відбулося засідання РМО вчителів англійської мови

2017-04-10

/Files/images/2017/DSC ам7.JPG

10 квітня у Русько-Лозівському НВК відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів англійської мови з теми «Впровадження сучасних технологій навчання з метою формування іншомовної комунікативної компетентності учнів».

Роботу було організовано відповідно до порядку денного.

/Files/images/2017/DSC ам1.JPG

/Files/images/2017/DSC ам3.JPG

/Files/images/2017/DSC ам2.JPG

На засідання була запрошена Пилипчатіна Л.М., авторка навчальних матеріалів з розвитку критичного мислення, тренерка міжнародних освітніх програм, викладачка курсу «Основи критичного мислення», яка провела тренінг щодо визначення поняття, застосування прийомів і методів, зокрема «Система запитань», «Карта поняття», «Піраміда роздумів» та багато інших.

/Files/images/2017/DSC ам5.JPG

/Files/images/2017/DSC ам6.JPG

/Files/images/2017/DSC ам4.JPG

Додаткову інформацію про освітню технологію «критичне мислення», рекомендації експертів, відкритий банк уроків можна отримати на освітній платформі «КритМислОп» за адресою: http://www.criticalthinking.expert/.

/Files/images/2017/км2.png

Також бажаючі можуть пройти онлайн тест «Нетренований мозок видно відразу», який допоможе визначити рівень володіння навичками критичного мислення та підкаже, над якими з них ще слід попрацювати. Може виявитися, що ви знаєте й умієте більше, ніж думали, і використовуєте ці навики у житті щодня. Перевірте себе.

Кiлькiсть переглядiв: 244