• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Гуманітарна допомога постраждалим м.Балаклея

Гуманітарна допомога постраждалим м.Балаклея

2017-04-11

/Files/images/2017/DSCN6075.JPG

За дорученням голови Харківської обласної державної адміністрації Світличної Ю.О. Дергачівський район було закріплено за м.Балаклея для надання соціальної та гуманітарної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації техногенного характеру. Дергачівці зібрали речі першої необхідності, будівельні матеріали, миючі засоби, продукти харчування.

07 квітня 2017 року з Дергачівського району до підшефних виїздили волонтерська група з числа освітян разом з першим заступником голови Дергачівської РДА Гаплєвською І.Б.

Мешканцям м.Балаклея по вулицях Газовиків та Івана Франка було роздано 400 продуктових наборів, одяг та миючі засоби. Також допомогу отримали мешканці, які проживають по вулиці О.Петрусенко.

Люди дуже вдячні за допомогу і були приємно вражені підтримкою, яку відтворили школярі Дергачівщини в своїх листівках. Особливо зворушливою була сцена, коли одна із мешканок виявилась випускницею Солоницівської гімназії №3 і сама звідти отримала листівку!..

«Важливо допомагати один одному, особливо тому, хто потрапив у біду. Цьому ми вчимо наших дітей – доброті, людяності, милосердю»,- О.Колесникова, начальник відділу освіти Дергачівської РДА.

/Files/images/2017/DSCN6106.JPG /Files/images/2017/DSCN6114.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 324