• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Профорієнтація в навчальних закладах Дергачівського району

Профорієнтація в навчальних закладах Дергачівського району

2017-02-02

/Files/images/2017/прор.JPG

2 лютого у Дергачівському НВК "ЗШ-ДЗ", у Дергачівському ліцеї №2 та Дергачівській гімназії №3 відбулася змістовна і пізнавальна зустріч учнів 11-х класів з викладачами кафедри товарознавства у митній справі Харківського державного університету харчування та торгівлі.

/Files/images/2017/прор3.JPG

Перед присутніми виступив доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри товарознавства в митній справі, відмінник освіти України, завідувач лабораторії актуальної проблеми здорового харчування Головко М.П., який ознайомив учнів з історією університету, видатними випускниками закладу, наголосивши, що серед них є губернатор Харківської області Світлична Ю.О. Також він звернув увагу на важливість контролю якості продукції, що імпортується в Україну.

Полупан В.В., доцент, кандидат технічних наук надав вичерпну інформацію про кафедру товарознавства в митній справі, умови вступу на факультет , необхідні документи, предмети ЗНО та про можливості студентів під час навчання пройти стажування за кордоном в Англії, Німеччині, Туреччині, Греції, Єгипті та США, а також у митних установах України.

Акмен В.О., доцент, кандидат технічних наук розповіла учням щодо безкоштовних підготовчих курсів в рамках дистанційної Школи підприємства «Business Junior School», які дозволять зрозуміти та усвідомити вибір майбутньої професії, а по закінченню бізнес-школи отримати сертифікат, що гарантує знижку на оплату навчання у ХДУХТ у розмірі до 25%. Випускники отримали цікаву і корисну інформацію про університет і вкотре замислилися над вибором майбутньої професії.

/Files/images/2017/дш1.jpg

/Files/images/2017/прор2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 171