• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у областному зльоті волонтерів

Участь у областному зльоті волонтерів

2016-12-01

/Files/images/2016/mareykina/0112/DSCN8842.JPG

01.12.2016 р. на базі КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся обласний зльот волонтерів, на якому були присутні лідери Дергачівської районної громадської молодіжної організації «Нове покоління Дергачівщини», а саме: Онопрієнко Дар’я, лідер шкільного осередку «НПД» Дергачівської гімназії №3, Клименко Діана, лідер шкільного осередку «Парламентська республіка» Козачолопанського НВК.

Організатори зльоту волонтерів та активісти Харківської обласної організації ветеранів України звернулися до молоді з великим проханням активізувати роботу щодо подальшого розвитку волонтерського руху, який в Харківській області набув великих масштабів. Протягом останніх років проведена значна робота по удосконаленню та розвитку волонтерського руху. Волонтери оперативно вирішують багато питань по наданню допомоги ветеранам війни та праці, дітям війни, інвалідам, бійцям АТО, переселенцям, всім, хто потребує підтримки і допомоги.

Ми впевнені, що кожен, на перший погляд, навіть незначний крок у справі допомоги людям похилого віку, неодмінно буде корисним, покращить їх моральне і фізичне становище.

Бажаємо здоров’я і успіхів волонтерам, яким небайдужі проблеми ветеранів та пенсіонерів, всіх людей похилого віку.

/Files/images/2016/mareykina/0112/DSCN8845.JPG

/Files/images/2016/mareykina/0112/DSCN8847.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 76