• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи

Відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи

2016-02-11

11.02.2016р. в зеленій залі районного відділу освіти Дергачівської РДА відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи.

Порядок денний включав розбір основних питань:

1. Спільні правові заходи відділу освіти Дергачівської РДА та Дергачівського ВП ГУНП в Харківській області;

2. організація профорієнтаційних заходів для учнів 9-11 класів, конкурсу "Мій біль Афганістан", графіків батьківських зборів в навчальних закладах;

3. діяльність мобільних груп "Прометей" та "Ліра"

Г.О. Островерх - спеціаліст з превентивної діяльності Дергачівського ВП ГУНП в Харківській області наголосила про заплановані спільні заходи на січень-травень 2016р. Колегіально були заплановані дати проведення відповідних правових заходів.

Скрипка К.С., головний спеціаліст відділу освіти проінформувала про організацію профорієнтаційних заходів для учнів 9-11 класів, конкурсу "Мій біль Афганістан", "Героям АТО", "Вшанування Чорнобильської ЧАЕС", батьківських зборів в навчальних закладах.

Змістовними були доповіді заступників з виховної роботи:

Солоницівської ЗОШ№2 –Бреславець Л.Г., яка розповіла про результати діяльності мобільної групи "Прометей", орагізований флешмоб для дітей девіантної поведінки

Солоницівського НВК "Перлина"- Ксенженко Р.М., яка доповіла про систему національно-патріотичного виховання в Солоницівському НВК "Перлина"і звернула увагу на організований закладом концерт під назвою "Бумеранг добра".

Кiлькiсть переглядiв: 181