Лижні перегони 2016 року

2016-02-10

/Files/images/лижне орієнтування.JPG

Лижні перегони 2016 року

Згідно календаря спортивних заходів Харківської обласної станції юних туристів 06 лютого 2016 року в лісопарковій зоні м. Харкова відбулися обласні змагання зі спортивного орієнтування на лижах серед школярів. В змаганнях прийняли участь вихованці Дергачівської дитячо-юнацької спортивної школи, які були об’єднані зі спортсменів-гуртківців Дергачівського НВК, Слатинського НВК, Безруківського НВК і Дергачівського ліцею № 2 в кількості 40 учасників.

Змагання серед дівчат і хлопців проводилися в різних вікових групах. За підсумками змагань Кісіль Аліна посіла I місце в підгрупі Ж-14, а Шитова Аліна посіла III місце в цій віковій підгрупі.

В віковій групі хлопців Ч-14 посів III місце Філатов Кирило, а в групі хлопців Ч-16 III місце посів Онопрієнко Олександр.

На протязі останніх років у вихованців Дергачівської ДЮСШ за браком коштів виникали складнощі з проїздом команд до місця проведення обласних змагань з різних видів спорту. Цього року за сприяння Дергачівської державної районної адміністрації і особисто заступника районної державної адміністрації Гаплєвської І. Б., завідувачу сектору у справах молоді та спорту РДА Марєйкіної В. Л. нам був виділений комфортабельний автобус, що дуже посприяло хорошому настрою дітей до участі в змаганнях.

Наступного дня 07 лютого на базі Харківської Державної зооветеринарної академії були проведені змагання на першість Дергачівського району з лижних гонок, в яких спортсмени нашої спортивної школи прийняли участь і досягли таких результатів:

· в молодшій віковій групі серед дівчат I місце посіла Сімініхіна Софія, II місце посіла Шиянова Діана (Слатинский НВК, тренер-викладач Носатова А.С.);

· в старшій віковій групі серед хлопців I місце посів Лавро Михайло, II місце Коробкін Віталій (Дергачівський НВК, тренер-викладач Єрмолович О. М.), III місце посів Непомнящий Руслан (Слатинський НВК, тренер-викладач Носатова А.С.); в самій старшій групі серед чоловіків і жінок перемогу здобули Коробкін Андрій (бувший вихованець Дергачівської ДЮСШ, тренер-викладач Єрмолович О. М.) і Носатова Анна тренер-викладач ДЮСШ, кандидат в майстри спорту з біатлону);

Кiлькiсть переглядiв: 162