День Гідності та Свободи

2015-11-23

/Files/images/1/cr9m4ooK3IY.jpg

21.11.2015 у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулись урочистості з нагоди Дня Гідності та Свободи. У них взяли участь учні 9 - 11 класів Слатинського НВК, Дергачівської гімназії №3 та Солоницівська ЗОШ №2 разом із працівниками університету, курсантами, студентами, ліцеїстами, слухачами патрульної служби поліції.

Урочистості розпочалися з внесення Прапору університету. Залпом з рушниць та хвилиною мовчання вшанували присутні пам'ять героїв, полеглих за вільну, незалежну Україну, після чого було виконано Державний Гімн України.

Перед присутніми виступив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін, учасник антитерористичної операції полковник Олександр Пивовар, який є випускником університету, ректор ХНУВС -Валерій Сокуренко.

Після урочистої частини відбулися показові виступи Почесної варти ХНУВС з карабінами та шаблями, продемонстрована літературно-музична композиція у виконанні гуртка художньої самодіяльності, патріотичний флеш-моб «Україна – це ми». Цікавою була екскурсія по університету, яку провела викладач кафедри громадянської та правової дисциплін Елла Вакулович. Учні разом з кураторами відвідали музей університету, побачили новий побудований амфітеатр і, навіть сиділи на лекції разом з курсантами. Вперше наживо побували в залі судових засідань і зробили декілька фотознімків, відчувши себе суддями. Побачили обладнану кімнату психологічної допомоги студентам.

Школярі були задоволені проведеним днем на території університету.

Завершився захід урочистим проходженням особового складу університету.

/Files/images/1/jnlIFMXJgNc.jpg

/Files/images/1/KC15H8oRAC4.jpg

/Files/images/1/LPLiFxA0hGA.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 228